-
عواملی که بر میزان خنک شدن غذاهای دریایی تأثیر می گذارد
یکشنبه 16 مهر 1402 17:38
غذاهای دریایی یکی از فاسد شدنی ترین انواع غذاها هستند و به محض مرگ ماهی شروع به فاسد شدن می کنند. کاهش دمای گوشت تا دمای انجماد، 32 درجه فارنهایت، به جلوگیری از رشد فساد و میکروارگانیسمهای بیماریزا کمک میکند و در نتیجه عمر مفید غذای دریایی را تا حدی افزایش میدهد که بتوان آن را حمل و به فروش رساند. با این حال، برای...
-
بهترین خنک کننده و ذخیره سازی برای ماهی های کوچک
یکشنبه 16 مهر 1402 17:35
به دلیل نام آنها، بسیاری از افراد خارج از صنعت ماهیگیری ممکن است تصور کنند که ماهیهای کوچک دقیقاً همین هستند: «ماهیهای کوچک» که تقریباً ارزش آن را ندارند. به هر حال در گفتار معمول روزانه مردم اغلب به معاملات خوب به عنوان «ماهیهای کوچک» اشاره میکنند. ماهیهای بزرگ»، در حالی که «ماهیهای کوچک» سودآور نیستند. با این...
-
مزایا و معایب استفاده از بلوک یخ برای خنک کردن ماهی
یکشنبه 16 مهر 1402 17:33
در مقالهای گذشته، مزایای استفاده از یخ برای خنک کردن ماهی را مورد بحث قرار دادیم. ما همچنین نحوه محاسبه مقدار یخ مورد نیاز برای خنک کردن ماهی را مورد بحث قرار داده ایم. این به طور طبیعی به این موضوع منتهی می شود که بهترین نوع یخ برای خنک کردن ماهی است. هر نوع متداول مختلف یخ طبیعتاً دارای مزایا و معایب خاص خود است....
-
مزایا و معایب آب دریای سرد برای خنک کردن ماهی
یکشنبه 16 مهر 1402 17:27
اگر در صنعت ماهیگیری صنعتی یا تجاری فعالیت می کنید، احتمالاً از قبل می دانید که چقدر مهم است که ماهی خود را در مطلوب ترین شرایط ممکن برای دستیابی به بالاترین قیمت و اطمینان از توزیع محصول ایمن نگه دارید. این می تواند مانند یک نبرد شکست خورده به نظر برسد، به خصوص که ماهی ها به محض مرگ شروع به فاسد شدن می کنند. برای شما...
-
روش های خنک کننده ماهی سایز متوسط
یکشنبه 16 مهر 1402 17:24
خنک سازی و نگهداری مناسب ماهی برای جلوگیری از فساد و زیان اقتصادی ناشی از هدر رفتن محصول بسیار مهم است. این بدان معناست که ماهیگیران تجاری باید سفرهای ماهیگیری خود را با دقت برنامه ریزی کنند و بهترین روش های خنک سازی و نگهداری را برای نوع خاصی از ماهی که صید می کنند در نظر بگیرند. در مقالههای گذشته به عواملی که بر...
-
بهترین خنک کننده و ذخیره سازی برای ماهی های بزرگ
یکشنبه 16 مهر 1402 17:21
ماهی های بزرگ نقش اقتصادی بسیار مهمی را ایفا می کنند و بخش عمده ای از صنعت ماهیگیری تجاری به صید آنها اختصاص دارد. بر اساس هر ماهی، ماهی های بزرگ نیز ارزش بسیار بالاتری نسبت به ماهی های کوچک یا متوسط دارند و بنابراین سرمایه گذاری بسیار مهم تری را نشان می دهند. بسیار مهم است که آنها را به درستی خنک کنید و بعد از صید...
-
خنک کننده ماهی و مزایا و معایب یخ صدفی
یکشنبه 16 مهر 1402 17:18
اگر ماهیگیر هستید، نگهداری و خنک نگه داشتن ماهیتان برای امرار معاش بسیار مهم است. اگر صید شما در دمای مناسب نگهداری نشود، ممکن است فاسد شود، که منجر به هدر رفتن کالا و از دست دادن درآمد می شود. تعدادی روش خنکسازی وجود دارد و یخ پوستهای یکی از راههای خنک نگه داشتن صید شما است. مزایای استفاده از Shell Ice یکی از...
-
مزایا و معایب سرد کردن ماهی با یخ لجن (آب و یخ)
یکشنبه 16 مهر 1402 17:07
در صنعت ماهیگیری تجاری، تکنیک های ذخیره سازی مناسب از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر ماهی تازه صید شده در دمای مناسب نگهداری نشود، خراب می شود و کل محموله خراب می شود. ریشه های یخ لجن هنگام تلاش برای نگهداری ماهی، دمای پایین برای جلوگیری از رشد باکتری ها و همچنین فساد آن ضروری است. در طول سالها، مردم روشهای...
-
مزایا و معایب یخ پولکی برای خنک کردن ماهی
یکشنبه 16 مهر 1402 16:48
هر کسی در صنعت حمل و نقل ماهی می داند که باید آن را خنک نگه دارید. در غیر این صورت شما در معرض خطر فروش محصولات بد به مشتریان خود هستید. فساد به محض مرگ ماهی شروع می شود، بنابراین مهم است که مراقب باشید تا ماهی را تا حد امکان تازه و خنک نگه دارید. هنگامی که آنها شروع به خراب شدن کردند، فساد قابل جبران نیست. هنگامی که...
-
خنک کننده و ذخیره سازی بهینه برای ماهی زنده
یکشنبه 16 مهر 1402 15:46
یکی از چالش های کار با ماهی و غذاهای دریایی، نیاز به جلوگیری از فاسد شدن صید روزانه قبل از رسیدن به مقصد است. زمانی که ماهی بمیرد، به سرعت فاسد می شود و کیفیت، طعم و ارزش غذایی آن کاهش می یابد. نگهداری یخ روشی محبوب برای تازه نگه داشتن ماهی در راه رفتن به بازار یا سفره است. با این حال، این تنها راه برای حفظ کیفیت...
-
مزایا و معایب انواع مختلف عایق در کشتی های ماهیگیری
یکشنبه 16 مهر 1402 12:48
شناورهای ماهیگیری باید انبارهای خود را خنک نگه دارند تا بتوانند با خیال راحت ذخایر صید شده را ذخیره کنند. علاوه بر تجهیزات یخ و تبرید، عایق نگهدارنده برای حفظ دمای مناسب و کاهش هزینه های انرژی کلیدی است. انواع مختلفی از عایق ها وجود دارد که هر کدام مزایا و معایبی دارند. درک خواص این مواد و در نظر گرفتن آنها در کنار...
-
پیش خنک کردن برای بسیاری از انواع محصولات ضروری است
یکشنبه 16 مهر 1402 12:43
پس از برداشت، خنک کردن مناسب محصول برای به حداکثر رساندن ماندگاری آن ضروری است. با جلوگیری از رشد طبیعی میکروارگانیسم ها، فرآیند خنک سازی به کاهش تغییرات فیزیولوژیکی که بر طراوت و ارزش غذایی تأثیر می گذارد کمک می کند. این را می توان از طریق روش های کم هزینه و پیشرفته تر، از جمله برداشت در دوره های خنک تر در طول روز،...
-
روش خنک کننده مناسب برای ماهی مناسب
یکشنبه 16 مهر 1402 12:26
همانطور که انواع ماهی ها دارای ویژگی های طعمی و کاربردهای متفاوتی هستند، روش های خنک سازی نیز بسته به نوع ماهی متفاوت است. ماهی های کوچک، متوسط و بزرگ دارای کیفیت های متفاوتی هستند که بر نحوه نگهداری و خنک شدن آنها تأثیر می گذارد. روش های خنک کردن ماهی های کوچک بسیاری از مردم ماهی های کوچک را بی اهمیت یا حتی حقیر می...
-
نکاتی برای انتخاب بهترین سیستم خنک کننده برای کشتی ماهیگیری خود
یکشنبه 16 مهر 1402 12:20
اگر مالک یا صاحب یک کشتی ماهیگیری صنعتی یا تجاری هستید، داشتن سیستم خنک کننده مناسب برای رفع نیازهای شما برای شما مهم است. سرد کردن نامناسب غذاهای دریایی منجر به رشد باکتری های خطرناکی می شود که مصرف آن را خطرناک می کند. نوع سیستم خنک کننده ای که برای کشتی خود نیاز دارید به عوامل مختلفی بستگی دارد. اندازه ماهی که می...
-
چگونه نوع مناسب یخ را برای نیازهای تجاری خود انتخاب کنید
یکشنبه 16 مهر 1402 12:15
این که آیا به دنبال حفظ محصولات گوشتی ، محصولات تازه یا هر محصول تجاری دیگری هستید که نیاز به خنک شدن دارد، انتخاب نوع مناسب یخ برای کاربرد شما ضروری است. یخ های بلوکی، پوسته ای و لجنی هر کدام مزایا و معایب منحصر به فرد خود را از جمله تغییرات در دسترس بودن، سرعت ذوب و کارایی فضا دارند. بیایید به برخی از رایج ترین...
-
نکاتی برای بهترین کارکرد یخ پوسته شده در کشتی های ماهیگیری
یکشنبه 16 مهر 1402 12:10
یکی از مهم ترین ملاحظات برای قایق های ماهیگیری این است که چگونه صید را تا حد امکان تازه نگه دارید تا کشتی به بندر بازگردد. فرقی نمیکند که یک ماهیگیر خانوادگی کوچک باشید که هر روز در آبها ترال میکند یا یک کشتی تجاری بزرگ که روزها در یک زمان بیرون میرود، بستن یخ و ذخیرهسازی مناسب صید برای حاشیه سود شما بسیار مهم...
-
[ بدون عنوان ]
دوشنبه 26 تیر 1402 19:08
-
ساخت بلندترین سردخانه در اروپا
دوشنبه 21 تیر 1400 11:39
بلندترین انبار سردخانه در اروپا ، 44 متر ارتفاع ، ظرفیت کل 83000 پالت ، 42 ماشین انتقال + 42 شاتل پالت .... اینها تنها تعدادی از ارقام این پروژه عظیم است. نگاهی به نحوه ساخت آن بیندازید ...
-
ساخت سردخانه برای میوه و سبزیجات
دوشنبه 21 تیر 1400 11:36
سردخانه میوه و سبزیجات از تجهیزات تبرید برای ایجاد درجه حرارت و رطوبت مناسب برای تازه نگه داشتن کالا استفاده می کند .محل مکانی برای پردازش و نگهداری محصولات کشاورزی است. دمای نگهداری میوه و سبزیجات معمولاً بین 0 ℃ ~ 15 است. دمای مطلوب نگهداری برای میوه ها متفاوت است. کالاها باید با توجه به دما جداگانه ذخیره شوند....
-
چگونه یک سیستم انرژی خورشیدی تجاری به یک سردخانه کمک می کند 1.6 میلیون دلار صرفه جویی کند؟
شنبه 19 تیر 1400 16:49
-
نکات تخصصی برای افزایش ذخیره سازی سرد
شنبه 19 تیر 1400 13:44
وقتی نوبت به سردخانه می رسد ؛ کارآیی ، تعادل هزینه و انطباق کاملاً ضروری است. با در نظر داشتن این چالش ها ، تیم موفت نکات اساسی برای افزایش کارایی ذخیره سازی سرد شما را ارائه داده است. نکته 1 جلوگیری از مبادله گرما و از بین بردن انرژی راه درست در طول زمان فعالیت خود ، ما با عملیات انبارداری روبرو شده ایم که فقط اساسی...
-
ساخت یخ در سردخانه هزینه زمان و هزینه دارد - کارخانه تولید مواد غذایی منجمد
شنبه 19 تیر 1400 13:43
مشکل در طی یک دوره زمانی ، کارمندان یک کارخانه تولید مواد غذایی منجمد تعدادی از حوادث لغزش و در نتیجه از دست رفتن زمان را گزارش کردند. دسترسی اصلی به سردخانه از طریق درب کشویی 6 متری انجام می شد و توسط سیم های کششی در دو طرف درب برق کار می کرد. دسترسی با استفاده از کامیون های لیفتراک (FLT) دشوار بود و به همین دلیل درب...
-
کاهش انرژی و هزینه های عملیاتی ، حداکثر رساندن توانایی ها در زنجیره سرد
شنبه 19 تیر 1400 13:40
بخش زنجیره سرد در آسیا به سرعت در حال پیشرفت است و برای پاسخگویی به عادات غذایی متغیر جمعیتی که به طور فزاینده ای ثروتمندتر و متصل تر هستند ، گسترش می یابد. این امر چالشهایی را برای فعالیتهای زنجیره سرد ایجاد می کند ، زیرا شرکتهای آنها به دنبال پاسخگویی به تقاضای مصرف کنندگان هستند و نیاز به رسیدگی به حجم فزاینده و...
-
نکات مهم در مورد کاهش هزینه های انرژی و انتشار کربن در یک انبار.
شنبه 19 تیر 1400 13:28
آیا می توانید کارهای بیشتری در زمینه کاهش چاپ پای کربن و کاهش هزینه انجام دهید؟ ممکن است عوامل زیادی در مصرف انرژی انبار شما نقش داشته باشد. انجام تغییرات ساده می تواند به شما در صرفه جویی در هزینه ، افزایش کارایی و در عین حال اثر کربن انبار شما کمک کند. در این مقاله نکاتی اساسی در مورد چگونگی شروع کار ارائه شده است....
-
6 روش برتر که انبارهای سردخانه می توانند هزینه های انرژی را کاهش دهند
شنبه 19 تیر 1400 13:21
وقتی نوبت به کاهش هزینه ها می رسد ، می دانیم که مدیران تسهیلات و مالی تأسیسات سردخانه در برابر یک چالش بزرگ قرار دارند. به همین دلیل ما هیجان زده هستیم که راهنمای جدید خود را به شش روش عملی برای تأسیسات ذخیره سازی سرد برای کنترل هزینه های انرژی فراری اعلام می کنیم . ما از تغییر لامپ ها گرفته تا رنگ آمیزی روشن تر سقف ،...
-
فاکتورهای بار گرمائی که به طور معمول در طراحی سردخانه در نظر گرفته می شود
شنبه 19 تیر 1400 11:56
گرمای دیوار ، کف و سقف به دلیل هدایت افزایش می یابد گرمای دیوار و سقف در اثر تابش خورشید به دست می آید به دلیل نفوذ هوا به وسیله بازشونده های مکرر درب و هنگام شارژ هوای تازه بارگیری کنید. بار محصول از کالاهای ورودی حرارت تنفس از محصول ذخیره شده گرمای کارگرانی که در اتاق کار می کنند بار فن کولر سبک بار عمرتخریب تجهیزات...