بخش زنجیره سرد در آسیا به سرعت در حال پیشرفت است و برای پاسخگویی به عادات غذایی متغیر جمعیتی که به طور فزاینده ای ثروتمندتر و متصل تر هستند ، گسترش می یابد. این امر چالشهایی را برای فعالیتهای زنجیره سرد ایجاد می کند ، زیرا شرکتهای آنها به دنبال پاسخگویی به تقاضای مصرف کنندگان هستند و نیاز به رسیدگی به حجم فزاینده و دامنه محصولات رو به گسترش دارند. در عین حال ، عملیات زنجیره سرد با چالش هایی از جمله افزایش هزینه های انرژی ، افزایش هزینه های نیروی کار و عدم دسترسی به نیروی کار روبرو است - این امر با این واقعیت همراه است که کارگران معمولاً نمی خواهند در محیط های زیر صفر کار کنند - همراه با ایمنی مواد غذایی و کامل الزامات ردیابی و نیاز به تضمین تداوم زنجیره سرد از تولید تا قفسه خرده فروشی یا آستان مشتری.
بسیاری از شرکت ها با اتوماسیون کردن خطوط تولید خود ، بهینه سازی لجستیک را در پیش گرفته اند تا عملیات تولید و تدارکات کامل خود را بهینه کنند ، هزینه ها را کاهش دهند و سطح خدمات مشتری را بهبود بخشند.
این مقاله به بررسی چگونگی آخرین تحولات Dematic در سیستم های ذخیره سازی و بازیابی خودکار (ASRS) ، وسایل نقلیه با هدایت خودکار (AGV) ، بافرهای چند شاتل و همچنین کالاهای شخصی ، ErgoPall و فناوری های تحقق سفارش رباتیک ، چالش های سرد پرداخته است. عملیات زنجیره ای روبرو است و آنها را از یک مزیت رقابتی برخوردار می کند.
با به حداکثر رساندن تراکم ذخیره سازی و اجازه دادن به ارتفاعات بیشتر ، سیستم های ASRS در مقایسه با ذخیره سازی دستی معمولی پالت به 60٪ فضای کمتری نیاز دارند. در نتیجه ، عملیات می تواند حجم مکعب مورد نیاز برای ذخیره محصولات را کاهش دهد و در نتیجه باعث صرفه جویی قابل توجهی در انرژی مورد نیاز برای خنک سازی می شود. کاهش ابعاد ساختمان همچنین منابع اولیه از دست دادن دما از جمله کف ، سقف و دیوارها را به حداقل می رساند ، که این مساوی با یک سیستم تبرید مقرون به صرفه است.
درهای انبار فریزر خودکار کوچکتر هستند و کمتر باز می شوند و باعث صرفه جویی در انرژی اضافی می شوند. بدون اپراتورها ، سیستم های ASRS نیز به میزان قابل توجهی به روشنایی کمتری نیاز دارند و باعث کاهش بیشتر مصرف انرژی می شوند. مشتریان ASRS Dematic صرفه جویی در هزینه انرژی را به ترتیب 30 - 40٪ دریافت کرده اند. ادامه مطلب ...
آیا می توانید کارهای بیشتری در زمینه کاهش چاپ پای کربن و کاهش هزینه انجام دهید؟ ممکن است عوامل زیادی در مصرف انرژی انبار شما نقش داشته باشد.
انجام تغییرات ساده می تواند به شما در صرفه جویی در هزینه ، افزایش کارایی و در عین حال اثر کربن انبار شما کمک کند.
در این مقاله نکاتی اساسی در مورد چگونگی شروع کار ارائه شده است.
تغییرات ساده می تواند تفاوت زیادی ایجاد کند. چراکه در واحدهای برودتی ، گرمایشی و سرمایشی استفاده می شود. با استفاده از روشنایی کارآمدتر در انبار خود ، می توانید:
استفاده از نورهای فلورسنت می تواند یک موضوع جایگزین یا بسیاری از صنایع باشد. این می تواند به افزایش روشنایی کارکنان در طول شبانه روز و تأثیر مثبت بر بهره وری و کارایی کمک کند.
کنترل دما در انبار برای بسیاری از صنایع حیاتی است. از آنجا که ممکن است محصولات حساس در آن نگهداری شود ، اطمینان از داشتن انبارهای دارای عایق بندی خوب مورد توجه قرار می گیرد.
به منظور به حداقل رساندن ضایعات و بهینه سازی درآمد مشاغل ، در نظر گرفتن چگونگی کارآیی انبار مهم است.
برای بسیاری از مشاغل ، در ابتدای راه اندازی ، در نظر گرفتن ساختار و نگهداری طولانی مدت انبار آخرین نکته مورد توجه آنها است. با این وجود ، ساختار دیوارها ، عایق بندی سقف و تقسیم بندی انبار شما می تواند تفاوت زیادی در کاهش هزینه های انرژی و اثر کربن ایجاد کند.
چند تغییر برای بررسی عبارتند از:
برخی از تغییرات سریع و آسان همچنین می توانند در کاهش اثر کربن و صرفه جویی در انرژی کمک کنند. در اینجا ما چند نکته در مورد چگونگی رفتن به مرحله بالاتر در انبار خود ارائه می دهیم:
انتخاب های هوشمندانه با مصالح ساختمانی
هنگام انتخاب مصالح ساختمانی برای انبار خود ، می توانید به سرمایه گذاری در مواردی بپردازید که در بلند مدت هزینه ها را کاهش می دهد. این به معنای انتخاب محصولاتی است که:
ارائه آموزش بیشتر به کارکنان در مورد چگونگی سبزتر شدن آنها نیز می تواند در طولانی مدت در کاهش هزینه موثر باشد. این به تیم شما این امکان را می دهد که هنگام استفاده از تجهیزات و واحدهای برودتی ، بهره وری بیشتری داشته و هوشمندانه فکر کند.
اگر می خواهید در مورد چگونگی کسب و کار شما با کاهش میزان کربن و هزینه های انرژی با واحدهای ذخیره سازی ما در تماس باشید
وقتی نوبت به کاهش هزینه ها می رسد ، می دانیم که مدیران تسهیلات و مالی تأسیسات سردخانه در برابر یک چالش بزرگ قرار دارند. به همین دلیل ما هیجان زده هستیم که راهنمای جدید خود را به شش روش عملی برای تأسیسات ذخیره سازی سرد برای کنترل هزینه های انرژی فراری اعلام می کنیم .
ما از تغییر لامپ ها گرفته تا رنگ آمیزی روشن تر سقف ، شش روش آسان برای شما جمع آوری کرده ایم تا علاوه بر کمک به صرفه جویی در هزینه های انرژی ، به منظور تقویت نقش شما به عنوان یک فرد زمین دوست در زنجیره سرد برای مواد غذایی ، نوشیدنی ها و داروسازی انتقال سریع و کارآمد محصولات سرد و منجمد از محل تولید به مکان مورد نیاز ، کمبودهای احتمالی را کاهش می دهد. این امر در طی همه گیری اخیر به طور فزاینده ای آشکار شده است ، زمانی که تأمین کنندگان ممکن است مجبور شوند تقاضای مشتری را تأمین کنند. در حالی که اکثر ستایش ها به کارمندان فروشگاه های مواد غذایی اعطا شده است ، قهرمانان گمنام این زمان نیز کسانی هستند که این کالاها را در انبارهای سردخانه ذخیره و در یخچال قرار می دهند . در مورد تلاشها و نقش اساسی آنها در زیرساختهای ما به اندازه کافی صحبت نشده است و ما می خواهیم اکنون از آنها برای ادامه اقتصاد خود تشکر کنیم.
آنچه حتی کمتر مورد بحث قرار می گیرد ، هزینه های انرژی برای کارکردن این انبارهای برودتی است. بعد از کار ، انرژی بیشترین هزینه های عملیاتی تأسیسات سردخانه را به خود اختصاص می دهد. در حالی که هزینه های انرژی به طور معمول 15٪ یا بیشتر از بودجه عملیاتی را تشکیل می دهند ، تبرید حدود 70-80٪ از قبض برق متوسط تأسیسات را تشکیل می دهد. با افزایش هزینه های آب و برق ، کنترل هزینه های انرژی برای بهره برداران تأسیسات چالش برانگیزتر می شود.
علاوه بر این ، قطع گسترده برق ، آسیب پذیری زیرساخت های انرژی پیر کشور را برجسته کرد. با پایین آمدن هزینه باتری ، برخی از اپراتورهای تأسیسات در حال بررسی راه حل های تهیه پشتیبان هستند.
در راهنمای جدید ما درباره تغییرات جزئی زیر صحبت می کنیم که امکانات ذخیره سازی برای دیدن پس انداز می توانند ایجاد کنند:
و حتی اگر همه اینها حرکتهای هوشمندانه ای برای دیدن پس اندازها و سازگار شدن با محیط زیست است ، ما می دانیم که یک راه حل بهتر هم وجود دارد: انرژی خورشیدی.
اگرچه ما بزرگترین طرفدار انرژی خورشیدی و تمام مزایایی است که برای ما و محیط زیست ما فراهم می کند
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی شروع صرفه جویی در انبار سردخانه ، با کارشناسان ما در تماس باشید
محیط ذخیره سازی دلخواه میوه ها و سبزیجات در سردخانه
کالا | دما (درجه سانتیگراد) | رطوبت نسبی (٪) |
سیب | -1 - 3 | 90 - 98 |
زردآلو | -0.5 - 0 | 90 - 95 |
آووکادو | 7 - 13 | 85 - 90 |
مارچوبه | 0 - 2 | 95 - 97 |
لوبیا ، سبز | 4 - 7 | 90 - 95 |
ریشه چغندر | 0 - 2 | 95 - 97 |
کلم بروکلی | 0 - 2 | 90 - 95 |
توت سیاه | -0.5 - 0 | 95 - 97 |
کلم | 0 - 2 | 90 - 95 |
هویج | 0 - 2 | 90 - 95 |
گل کلم | 0 - 2 | 90 - 95 |
گیلاس | 0.5 - 0 | 90 - 95 |
خیار | 7 - 10 | 90 - 95 |
برینجال | 0 - 2 | 90 - 95 |
انگور | -1 - 1 | 85 - 90 |
لیمو | 4 - 15 | 86 - 88 |
کاهو | 0 - 1 | 95 - 98 |
اهک | 3 - 10 | 85 - 90 |
انبه | 11 - 18 | 85 - 90 |
آب خربزه | 2 - 4 | 85 - 90 |
نارنجی | 0 - 10 | 85 - 90 |
هلو | -1 - 1 | 88 - 92 |
سیب زمینی | 1.5 - 4 | 90 - 94 |